SuomiEnglish

Maroma

Maroma aloitti toimintansa 24. joulukuuta 1976 vaatimattomin varoin, mutta selkeällä päämäärällä. Loistavien tuoksutuotteiden valmistamisen lisäksi heille on aina ollut ensisijaisen tärkeää työskennellä Aurovillen hyväksi. Auroville on Etelä-Intiassa lähellä Pondicherryä sijaitseva kyläyhteisö, joka koostuu yli kolmestakymmenestä eri kansallisuudesta. Lähes 40 vuotta sitten perustetun kyläyhteisön päämääränä on ymmärtää todellinen ihmisten yhtenäisyys. Haasteita on ollut monia, kuten uusien tiedostavien ja soveliaiden ratkaisujen löytäminen niin sosiologian, ympäristön, energian, ekologian, taiteen, arkkitehtuurin ja koulutuksen kuin kaupankin aloilla.

Maroma aloitti tuotantonsa alkuperäisillä Auroville -suitsukkeilla, Escens d' Auroville -linjalla. Nykyään Maroma on vastuullinen valmistaja, joka on luonut hienon, korkealaatuisten aromaattisten tuotteiden valikoiman, johon kuuluu mm. parfyymeja, käsinkoristeltuja kynttilöitä, suitsukkeita, tuoksupussukoita ja ainutlaatuinen aromaterapia -linja. Maroman tuotteita myydään jo yli 25 maassa ympäri maailman.

32 vuoden kokemus kulminoituu taitoon tehdä täydellisen tasapainoisia tuoksuja. Maroman tuotteet tehdään parhaista ja puhtaimmista saatavilla olevista raaka-aineista ja niissä ei käytetä eläinperäisiä ainesosia. Tämän lisäksi Tuotteet valmistetaan ekoystävällisesti ja eettistä vastuuta noudattaen. Kaikki Maroman tuotteet kuuluvat reilun kaupan verkostoon.

 

 Maroman toimintatapoja
 • Työntekijöinä on vain aikuisia, enimmäkseen naisia paikallisista kylistä.
   
 • Tavoitteisiin sisältyy mm. puhdas ja mukava työympäristö, terveydenhuoltopalveluja, hygieniaohjelmia, säästösuunnittelua ja ravitsevaa ruokaa.
   
 • 45 % Maroman voitoista sijoitetaan Aurovillen ja sen lähikylien kehitykseen.
   
 • Maroman tuotteille myönnetyt sertifikaatit:
  • WFTO (world fair trade organization)
  • FTFI (fair trade forum of india)
  • IFRA (International fragrance association)

 

Auroville

Vuonna 1968 perustettu Auroville on UNESCO:n tukema universaali kaupunki, jossa miehet ja naiset kaikista maista voivat elää rauhanomaisesti ja harmoniassa uskonnon, politiikan ja kansallisuuden yläpuolella. Aurovillen tarkoituksena on ymmärtää inhimillinen yhtenäisyys. Tällä hetkellä Aurovillessä on noin 1700 asukasta, jotka edustavat 35 eri kansallisuutta.

 

Aurovillen peruskirja

”Auroville belongs to no one in particular. Auroville belongs to humanity as a whole. But to live in Auroville one must be a willing servitor of the Divine Consciousness.

Auroville will be the place of an unending education, of constant progress and a youth that never ages.