SuomiEnglish

Orient Import Oy

Orient Import Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen maahantuonti- ja tukkuyritys. Markkinoimme pääosin itämaisia tuoksutuotteita koko Pohjois-Euroopan alueella. Alati kasvavaan valikoimaamme kuuluvat tuoksukynttilät, suitsukkeet ja tuoksuöljyt sekä näiden oheistuotteet.

Maahantuojana tehtävämme on...

1. etsiä parhaat tuotteet

Itämaisilta markkinoilta löytyy jos jonkinlaista tuotetta. Erotellaksemme jyvät akanoista, olemme asettaneet tiukat kriteerit tuotteillemme; tuotteen on oltava laadukas, turvallinen sekä eettisesti ja ekologisesti tuotettu. Laajan verkostomme avulla löydämme potentiaalisimmat tuotteet, jotka täyttävät nämä kriteerit.

Varmistaaksemme, että tuotteemme todella täyttävät vaatimukset, maahantuomme vain korkealaatuisten ja tunnettujen valmistajien tuotteita, jotka on valmistettu IFRA:n (International Fragrance Association) säännösten mukaisesti työntekijät ja ympäristö huomioon ottaen. Edellytämme, että valmistajamme allekirjoittavat sopimuksen, jossa he lupautuvat noudattamaan Yhdistyneiden kansakuntien Ihmisoikeuksien yleismaalimallista julistusta (Universal Declaration of Human Rights).

2. testata tuotteet perusteellisesti

Ennen kuin tuote pääsee myyntiin asti, testaamme sen perusteellisesti. Tarkastelemme mm. tuoksun laatua ja määrää sekä paloaikaa ja valmistuksen laatua. Olemme läheisessä yhteistyössä valmistajien kanssa ja muokkaamme tuotteita jos tarve ilmenee.

3. tuottaa tarvittavat ohjeet ja etiketit

Tuotteiden pakolliset merkinnät ja ohjeet vaihtelevat paljon maittain. Painatamme kaikkiin tuotteisiimme myyntimaan vaatimat ohjeet ja merkinnät vaadituilla kielillä. Myyntipakkauksissa on aina myös EAN-viivakoodi. Tämän lisäksi pyrimme antamaan Teille tuotteistamme mahdollisimman paljon tietoa.

4. toimittaa tuotteet Teille täsmällisesti ja vaivattomasti

Panostamme paljon logistiikkaamme, jotta voimme varmistaa korkean saatavuuden ja nopeat toimitukset. Meiltä tilaaminen on yksinkertaista ja vaivatonta. Selkeistä tuotekokonaisuuksistamme on helppo muodostaa juuri Teille sopiva tuotevalikoima. Minimitilausrajoja ei ole ja tilaus hoituu kätevästi sähköpostitse, puhelimitse tai suoraan verkkokaupastamme.

...jotta Teille jäisi enemmän aikaa olennaiseen - tuotteiden myyntiin.